.

Statamic

Ons favoriete CMS aller tijden.

Statamic CMS specialisten

Bij Digital Deer bepalen we voor elk project wat het beste Content Management Systeem is. Vaak kiezen we voor het Statamic CMS. Hiermee beheer jij jouw website op een eenvoudige manier.

Volledig af te stemmen op jouw wensen

Statamic is een modern Open Source Content Management System (CMS) dat populair is vanwege zijn flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid. Met het CMS kan je zelf bestaande content beheren en/of nieuwe content toevoegen, zoals bijvoorbeeld activiteiten en blogs. Het CMS is volledig afgestemd op jouw wensen en behoefte.

Gebruiksvriendelijke interface

Met Statamic realiseren we een gebruiksvriendelijke interface die aansluit bij de benodigde content en functionaliteiten. Statamic is beschikbaar in verschillende talen, waaronder de Nederlandse taal.

Flexibel

Statamic werkt met behulp van content blokken. Dit zijn vooraf gedefinieerde invulvelden, zoals bijvoorbeeld tekst, afbeelding, video of quote. Het ontwerp van de output hiervan is vastgelegd tijdens het ontwerpproces. Hiermee kunnen gebruikers zonder technische achtergrond gemakkelijk tekst, afbeeldingen en andere content toevoegen, bewerken en de volgorde naar wens aanpassen.

Wil jij ook een maatwerk website met het Open Source Statamic CMS?