Graphic Design

Lek en Linge

Sinds 2016 verzorgt Digital Deer het drukwerk voor middelbare school Lek en Linge, vestiging de Lingeborgh in Geldermalsen. Het drukwerk bestaat vooral uit materiaal voor de open dag, zoals informatieve folders, flyers en posters. Deze worden elk jaar herzien en krijgen een redesign wanneer nodig.

Digital Deer heeft speciaal voor de Lingeborgh een eigen stijl gecreëerd, zodat het buiten de standaard huisstijl goed opvalt en vanuit een eigen identiteit kan communiceren. Verder ontwerpt Digital Deer in deze ‘nieuwe’ stijl uitnodigingen, ansichtkaarten en t-shirts. Voor al het denkbare drukwerk kan de Lingeborgh bij Digital Deer terecht.

December 2015 - 2019

A1 Vouwfolder

'Ontmoet de Lingeborgh', dé folder met alle belangrijke informatie over de Lingeborgh. In 2015 is deze unieke folder ontworpen door Digital Deer, met bijzonder vouwwijze van A1 naar A4. Deze belangrijkste folder voor de Lingeborgh wordt elk jaar herzien en hergebruikt voor de open dag om nieuwe leerlingen mee te werven.

December 2016

Poster inspectie

De Lingeborgh wordt sinds enkele jaren door de inspectie uitgeroepen tot Excellente School. Om dit op een duidelijke en trotse manier aan de gehele school en buitenwereld te communiceren, heeft Digital Deer meerdere posters ontworpen.

December 2016 - 2018

Folders leerroutes

Op het vmbo hebben leerlingen de keuze te maken voor verschillende leerroutes. Om deze keuze makkelijker te maken, heeft Digital Deer verschillende folders gemaakt met alle mogelijke leerroutes. Deze krijgen wanneer nodig per jaar een redesign.

December 2016

Poster leerwegen

De Lingeborgh biedt verschillende soorten onderwijs aan. Digital Deer heeft per leerweg een poster ontworpen, om zo alle mogelijke leerwegen uit te lichten voor de Lingeborgh.

Oktober 2017

Folder 'Wie wij zijn'

De Lingeborgh gebruikt al jaren een speciale handzame vouwfolder om kort maar krachtig toe te lichten wie de Lingeborgh nou eigenlijk is. Digital Deer heeft in 2016 een redesign gemaakt in de nieuwe herkenbare stijl, zodat deze weer enkele jaren mee vooruit kan. Per jaar wordt deze herzien wanneer nodig.

December 2017

Routekaart

Tijdens de open dag zijn er verschillende locaties in en rondom de school waar activiteiten zijn en informatie is op te halen. Om de bezoekers vooraf een duidelijker beeld te geven, heeft Digital Deer een routekaart ontworpen.

Augustus 2018

Peersupport

Digital Deer kreeg de leuke opdracht om t-shirts en een certificaat te ontwerpen voor de 'peersupport', waarbij leerlingen andere leerlingen helpen. Hiervoor heeft Digital Deer ook een bijpassend logo ontworpen, met een knipoog naar de welbekende Apple Support.

Mei 2019

Uitnodiging

In plaats van elk jaar weer een saaie brief naar de nieuwe leerlingen, werd het wel een keer tijd om op een creatievere manier nieuwe leerlingen te verwelkomen. Digital Deer heeft hiervoor een uitnodiging ontworpen in de welbekende stijl.