Webhosting

Betrouwbare webhosting

Bij Digital Deer begrijpen we het belang van betrouwbare webhosting. Onze webhosting is gericht op het bieden van een stabiel en veilig thuis voor jouw website en applicatie. Wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw website toegankelijk is en blijft.

Realiseren we jouw website, webshop of webapplicatie? Dan adviseren wel altijd om de webhosting bij ons onder te brengen. Maar we gunnen iedere website een veilig thuis, dus iedereen kan bij Digital Deer terecht voor betrouwbare webhosting.

SSL Webhosting
Webhosting met SSL certificaat is al beschikbaar vanaf € 12,50 per maand (exclusief 21% btw), inclusief één domeinnaamregistratie.

Domeinnamen
Wil je extra domeinnamen registreren, of alleen een domeinnaam zonder webhosting? Dat kan! Je hebt al een domeinnaam vanaf € 20,00 per jaar (exclusief 21% btw).

Wil jij bij Digital Deer jouw domeinnamen en/of webhosting registreren?

Support

Als ondernemer wil je je kunnen richten op waar je goed in bent, zonder je zorgen te hoeven maken over het onderhoud en de veiligheid van je website. Daarom biedt Digital Deer ook support aan voor websites, webshops en webapplicaties. Digital Deer zorgt voor het onderhoud van jouw website en applicatie, om een soepele werking te garanderen en eventuele problemen snel op te lossen. Onze aanpak is gebaseerd op een continue samenwerking en zorgvuldig beheer om de beste ervaring te waarborgen.

Support is al beschikbaar vanaf € 25,00 per maand (exclusief 21% btw). Ook mogelijk voor websites die niet door Digital Deer zijn gerealiseerd.

Zakelijke e-mailadressen

Via Microsoft 365 bieden we een betrouwbare en efficiënte oplossing voor bedrijven die op zoek zijn naar een professionele e-mailomgeving. Door gebruik te maken van de krachtige tools en functionaliteiten van Microsoft 365, kunnen we hoogwaardige e-maildiensten leveren die voldoen aan de behoeften van moderne zakelijke communicatie.

Digital Deer helpt jou graag bij het opzetten van een Microsoft 365 omgeving, ook wanneer je geen webhosting en/of support bij ons hebt.

Onze gereedschapskist voor betrouwbare webhosting

Ben je benieuwd wat Digital Deer voor jou kan betekenen?